RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Legg igjen en hilsen
Jagerpilot for en dag var en helt fantastisk opplevelse... Tusen takk til Terje Traaholt og Russian Warbirds! Dette kan jeg virkelig anbefale! :-) Vet ikke om det var KJJ eller ADA som var over Lifjell i ettermiddag, men mine volleyball-venner sender hilsen for fin oppvisning :-) Takker for en fantastisk tur og et virkelig minne for livet den 26 juli 2014 i form av L-29 Viper. En utrolig flott 60 års presang og et kvantesprang i forhold til min tidligere erfaring med Blanik.
Legg inn hilsen
Besk oss her

Flyplassveien 121,
Skien vis à vis Grenland flyklubb
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
RWON sttter:
Prøv deg som jagerpilot for en dag hos Russian Warbirds!

HAR DU LYST TIL Å VÆRE JAGERPILOT FOR EN DAG? ELLER KANSKJE FLY EN HISTORSK DOBBELDEKKER. DA HAR DU KOMMET TIL RETT STED!

Russian Warbirds of Norway er en ideell flyhistorisk forening hvor alle som deltar gjør dette gratis på sin fritid. Med dette som utgangspunkt vil ingen av turene som arrangeres i regi av foreningen være basert på annet enn driftskostnader til flyenes operasjon.

Dette samlet gjør at vi kan tilby "mannen i gata" flyopplevelser i svært spesielle fly til levlige kostnader.

Alle flyene er tilgjengelig for "utenforstående" såfremt foreningen har kapasitet. For å kunne delta på flyging hos oss krever vi at du meldes inn som støttemedlem. Dette ordnes samme dag som vi flyr.

Forespørsler, spørsmål, hendvendelser eller andre kommentarer rundt våre flyginger kan gjøres via e-post, kontaktskjema eller telefon her: www.warbird.no/kontakt

Jagerfly
Per i dag ikke tilgjengelig pga. brannen som rammet oss i 2016. Gavekort kan likevel reserveres!
Det jobbes iherdig med å få på plass nytt jagerfly i løpet av sommeren 2017.

Vi arrangerer jevnlig flyging med jagerfly fra vår base i Skien, da normalt på lørdager. Vi er operative hele året. Vi flyr ikke på helligdager eller tilsvarende for å unngå unødig støybelastning.

Kostnad for slik flyging er variabel da den er styrt av dagens drivstoffpriser, teknisk vedlikehold og off. avgifter.

Akrobatikk (Yak-52)
Akrobatikk kan vi få til med foreningens x-militære propellfly av typen Yak-52. Her er det piloten som gjerne er begrensningen på hva som kan gjøres, og ikke flyet.

Kostnad for slik flyging avhenger stort av hva man vil prøve seg på (trening / vanlig flyging / akrobatikk). Ta derfor kontakt for å høre på hvilke muligheter som er tilstede.

Verdens største dobbeldekker (An-2)
Flere ganger i sommerhalvåret arrangerer Russian Warbirds medlemsflyging med Antonov AN-2, verdens største en-motors dobbeldekker. Følg med på våre nettsider og vår facebook side og benytt muligheten når en av våre medlemsflyging-dager annonseres.

Oppsatte dager vil bli publisert her på våre nettsider, samt våre facebook sider. Ønsker du, kanskje sammen med noen andre, å ta en lengre tur, er det fullt mulig å få i stand. Ta kontakt med oss. Vi flyr hele sommerhalvåret (apr-okt).

Denne kolossen er utrustet med en diger stjernemotor på 1000 hk. Den har et vingespenn på 18 meter, er over 4 meter høy og veier 5.5 tonn! Og til tross for dette kan den lande og lette fra en kort bane på kun noen få hundre meter! Denne maskinen har plass til 8 passasjerer i tillegg til 2 piloter, og da til alt overmål i et fly som utvendig ser ut som om det ble produsert under 1. verdenskrig men innvendig som om det var en moderne forretningsjet. Gode romslige skinnseter med nedfellbare bord, sofa, minibar, toalett m.m.

Dette flyet er tilgjengelig for alle som ønsker å fly noe som er helt utenom det vanlige, og med en utsikt og komfort som overgår det meste. Dukker vår Antonov opp på et flystevne, ja da er det store muligheter for at vi flyr medlemsflyging også her.


Forespørsler, spørsmål, hendvendelser eller andre kommentarer rundt våre flyginger kan gjøres via e-post, kontaktskjema eller telefon her:
www.warbird.no/kontakt 


Medlemsflyging | 46 bilder

Facebook Twitter Epost


Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Kommende airshows
Bli stttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Vret i Skien
fredag
Lettskyet, 10 °C
Flau vind, 0.5 m/s fra Nordvest.
0 mm nedbr.
Lettskyet

lrdag
Skyet, 10 °C
Flau vind, 0.7 m/s fra Nordvest.
0 mm nedbr.
Skyet
Flydagen i Skien
Lørdag 13. august 2016 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.

Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.