RWON fakta
Russian Warbirds of Norway er en ideell forening stiftet av flygere og eiere av tidligere USSR maskiner som i dag opereres i Norge. RWoN tilbyr display på en rekke Airshows hvert år i tillegg til å tilby medlemmer flyturer i foreningens fly.
Besøk oss her

Flyplassveien 115
Tlf: 901 78 555

Se kart her »
Bli støttemedlem
Som støttemedlem i Russian Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly på vingene.

Bli med på medlemstur til Flysamlingen på Gardermoen i Antonoven søndag 6. august

Søndag 6. august kan du bli med på en flott medlemstur til Flysamlingen Gardermoen i vår spesielle Antonov An-2. Vi reiser fra Skien på formiddagen og blir i 4-5 timer på Flysamlingen og ser på den spennende flyutstillingen før returen går tilbake til Skien på ettermiddagen.

Turen egner seg for alle som har et snev av flyinteresse og vi kan love en behagelig og en noe utenom det vanlige tur med vår spesielle Antonov An-2. Flyet vårt blir forøvrig en av attraksjonene denne dagen, da flyet vil bli innlemmet i utstillingen så fort vi får parkert.


An-2'en blir fløyet trygt til og fra Gardermoen av to erfarne flygere, mens passasjerene kan slappe av og nyte utsikten fra de behagelige skinnstolene bak i kabinen. Vi kommer tilbake til de påmeldte med nøyaktige tidspunkter for oppmøte og hjemkomst, men ca. tider for oppmøte er kl 10:00 og hjemkomst kl 17.

Turen koster 2000,- per person tur-retur. Bindende påmelding innen 30. juli. Vær tidlig ute, kun 8 plasser. Påmelding og spørsmål kan rettes til Anders på anders@warbird.no

Det er obligatorisk med støttemedlemskap i Russian Warbirds for å fly med Antonoven. Det formelle ifbm. støttemedlemskap ordnes før avgang for de som ikke er det fra før. Utgift for støttemedlemskap er inkludert i kostnaden på 2000,-

For mer informasjon om Flysamlingen på Gardermoen, se her www.flysam.no. Inngangsbillett til museet er ikke dekket. Dette koster 90,- for voksne og 60,- for barn.

Litt info om An-2:
Denne kolossen er utrustet med en diger stjernemotor på 1000 hk. Den har et vingespenn på 18 meter, er over 4 meter høy og veier 5.5 tonn! Og til tross for dette kan den lande og lette fra en kort bane på kun noen få hundre meter! Denne maskinen har plass til 8 passasjerer i tillegg til 2 piloter, og da til alt overmål i et fly som utvendig ser ut som om det ble produsert under 1. verdenskrig men innvendig som om det var en moderne forretningsjet. Gode romslige skinnseter med nedfellbare bord, sofa, minibar, toalett m.m. Flyet bærer det klingende registreringsmerket LN-KGB.


Antonov AN-2 | 31 bilder

Facebook Twitter Epost


Medlemsflyging
- Jagerpilot for en dag!
- Historisk dobbeldekker!
- Akrobatikkflyging!

Hos RWON har du mulighet til å få bli med i en rekke forskjellige historiske fly.
 
Gjenreising.no

Etter storbrannen som rammet RWON i september 2016 ble det opprettet en egen nettsiden. På denne siden kan du lese om veien tilbake etter brannen, samt støtte oss i oppbyggingsarbeidet.

Flydag Geiteryggen
I 2018 ble siste Flydagen på Geiteryggen arrangert.
 
Vi kommer tilbake med nærmere info om når neste flydag vil bli arrangert.