Eastern Warbirds of Norway




Eastern Warbirds of Norway (EWON) er en flyhistorisk forening med base på Skien Flyplass, Geiteryggen. Foreningen er en ideell organisasjon der driften baseres på frivillighet og dugnadsinnsats fra medlemmer. Foreningens flypark består av fly som har tjenestegjort i tidligere østblokk-land og vi gjennomfører hvert år flyoppvisninger, samt gir den menige mann i gata en mulighet til å fly med alle foreningens fly gjennom et støttemedlemskap.

The sky is the limit!

Jagerpilot for en dag

Har du lyst til å være jagerpilot for en dag? Fly akrobatikk, eller kanskje fly en historisk dobbeldekker? Da har du kommet til rett sted! Eastern Warbirds of Norway er en ideell flyhistorisk forening hvor alle som deltar gjør dette gratis på sin fritid. Med dette som utgangspunkt vil ingen av turene som arrangeres i regi av foreningen være basert på annet enn driftskostnader til flyenes operasjon. Dette samlet gjør at vi kan tilby "mannen i gata" flyopplevelser i svært spesielle fly til levlige kostnader.

Publisert: 15. sep. 2020 

Bli støttemedlem

Bli støttemedlem i Eastern Warbirds of Norway og hjelp oss å holde flyene på vingene. Som støttemedlem i Eastern Warbirds of Norway er du med på å bidra til å holde foreningens fly i lufta. Foreningen er ikke driftet av kommunale tilskudd eller bidragsordninger, og er således helt avhengige av omfattende dugnad og personlige økonomiske bidrag fra driverne selv for å forbli aktive.

Publisert: 13. sep. 2020 

Statement

In respect of all our Ukraine friends and the current deeply tragic war, we have decided to change our 20 year old name to Eastern Warbirds of Norway (EWON).

Publisert: 05. mars 2022 




   Følg oss på Facebook og Instagram


   Siste kunngjøringer:

Tidenes julegave til foreningen

Tidenes julegave har landet hos Eastern Warbirds of Norway. Les mer om saken hos Dagbladet via lenken. Vi ønsker med det alle våre flyvenner en riktig god jul og et godt nyttår!

Publisert: 30. des. 2023 

L29 og Yak 52 i nye farger

Vi har lakkert vår L29 og Yak 52 i løpet av 2019. Fargeskjemaet er vintercamo som ble benyttet av Sovjet. Vi er fornøyd med resultatet!

Publisert: 11. jan. 2020 

L-29 / Jagerflyet er OPERATIVT!

L-29 jagerfly er OPERATIVT!
Endelig er jagerflyet operativt igjen etter en
lang økt med årlig fornyelse / service. Vi starter umiddelbart med flyging, og fra og med lørdag 12.10 (førstkommende) er det mulighet for å fly. Alle med tidligere utsatt tur får prioritet.
Kontakt Terje for avtale.

Publisert: 09. okt. 2019 


   Se flere kunngjøringer »



Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4