Eastern Warbirds of Norway




Bli med Antonoven på tur

Lørdag 15. oktober fra kl 12 og utover har du en ypperlig mulighet til å bli med vår Antonov An-2 for en behagelig tur i Grenlandsområdet. Turen passer ypperlig for far og datter eller mor og sønn! Kostnad per person er 600,- Oppmøte på ØSTRE side av flyplassen, terminalbygget på Geiteryggen. Vi flyr så lenge vi har passasjerer. Kontant betaling eller VIPS overføring. For mer info, ta kontakt med Anders på anders@warbird.no

Publisert: 05. okt. 2016 

Eastern Warbirds rammet av storbrann

Det er med stor sorg vi kan melde om at en storbrann på Geiteryggen natt til torsdag 29. september har ødelagt alt vi eide bortsett fra Antonoven. Brannvesenet klarte ikke å slukke brannen, som startet i Grenland Flyklubbs lokaler, før den nådde våre lokaler og hangar. Begge våre L-29 Delfin jagerfly og begge våre Yak-52 gikk tapt i brannen. Et lite lysglimt i elendigheten er at Antonoven ble reddet.

Publisert: 29. sep. 2016 

Bilder fra Flydagen på Geiteryggen

Flydagen på Geiteryggen 2016 ble nok en suksess. Vi har lagt ut et knippe bilder, tatt av Tore Helliksen og Jens Erik Thyholdt.

Publisert: 15. aug. 2016 0

Snart klart for Flydag på Geiteryggen Lørdag 13. august braker det løs!

Det er snart klart for årets begivenhet på Geiteryggen. Lørdag 13. august 2016 arrangeres det nok en gang Flydag på Skien Flyplass Geiteryggen. Det er 7. året Eastern Warbirds of Norway, Grenland Flyklubb og Grenland Fallskjermklubb arrangerer flydag sammen på Geiteryggen. Eastern Warbirds stiller selvsagt med alle sine fly på statisk utsilling og oppvisning i lufta!

Publisert: 04. aug. 2016 0

Bli med Antonoven vår til Lunde!

Torsdag 4. august kl 19 har du en ypperlig mulighet til å bli med vår Antonov An-2 for en behagelig tur til Lunde med retur samme kveld. (PS! FØRSTE TUR KL 17 ER ALLEREDE FULLBOOKET.) Vi tar en liten pause i Lunde og nyter utsikten mot Lifjell før retur Skien som er beregnet rundt kl 21. Turen passer ypperlig for far og sønn eller mor og datter! Kostnad per person er 850,-. For mer informasjon og påmelding kontakt Anders på e-post anders@warbird.no eller mobil 922 54 746. Førstemann til mølla!

Publisert: 27. juli 2016 0

Prøv deg som jagerpilot for en dag!

Har du lyst til å være jagerpilot for en dag? Eller kanskje fly en historisk dobbeldekker? Da har du kommet til rett sted! Eastern Warbirds of Norway er en ideell flyhistorisk forening hvor alle som deltar gjør dette gratis på sin fritid. Med dette som utgangspunkt vil ingen av turene som arrangeres i regi av foreningen være basert på annet enn driftskostnader til flyenes operasjon.

Publisert: 10. mai 2016 

Sesongåpning med Antonov An-2

Lørdag 9. april ble årets sesong åpnet for vår Antonov An-2. Etter motorkjøring fredag kveld var alt klart for årets første tur, lørdag. Et følge på 8 stykk ble med på en liten sightseeing over kysten. Ved hjelp av et enkelt støttemedlemskap kan du og dine venner/kolleger også oppleve dette. Ta kontakt med oss!

Publisert: 10. april 2016 0

Bli med på medlemsflyging i vår Antonov An-2 i hele sommer!

Flere ganger i sommerhalvåret arrangerer vi i Eastern Warbirds medlemsflyging med vår Antonov AN-2, verdens største en-motors dobbeldekker. For en kostnad på kr 600,- får du en liten tur sammen med andre flyinteresserte. De fleste av våre medlemsflyginger foregår fra Skien flyplass Geiteryggen. Følg med på våre nettsider og vår facebook side og benytt muligheten når en av våre medlemsflyging-dager annonseres.

Publisert: 02. april 2016 0

Airshow deltagelser 2016

Her følger en oversikt over hvilke stevner/show du kan få se våre fly i løpet av sesongen. Eastern Warbirds skal som vanlig delta på flere. Etterhvert som stevner/show/fly-inn blir bekreftet så legges disse inn i denne artikkelen.

Publisert: 24. mars 2016 


← Tilbake


Eastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4