Eastern Warbirds of Norway
Eastern Warbirds rammet av storbrann

Publisert: 29. sep. 2016 av Anders Bergane

Det er med stor sorg vi kan melde om at en storbrann på Geiteryggen natt til torsdag 29. september har ødelagt alt vi eide bortsett fra Antonoven. Brannvesenet klarte ikke å slukke brannen, som startet i Grenland Flyklubbs lokaler, før den nådde våre lokaler og hangar. Begge våre L-29 Delfin jagerfly og begge våre Yak-52 gikk tapt i brannen. Et lite lysglimt i elendigheten er at Antonoven ble reddet.

I tillegg til 4 fly mistet vi hele lokalet med verksted, reservedeler, verktøy, overnattingsfasiliteter, kjøkken, briefingrom, operasjonelt flyutsyr som fallskjermer, hjelmer, flydresser, GPS'er, datautstyr, i tillegg til utallige håndbøker og fryktelig mye dokumentasjon.
 
Et paradoks at dette skjer natten etter vi alle kunne feire at Starfighteren var på vingene i Bodø.
 
Vi takker for all den fantastiske omtanken vi har fått i forbindelse med brannen som herjet. Det setter vi utrolig stor pris på! Nå når det verste sjokket har lagt seg, så er vi ikke i tvil, Eastern Warbirds of Norway skal bygges opp igjen! Det vil koste tid og krefter, men vi gir oss ikke! Antonoven er helt uskadd og blir grunnmuren i foreningen som skal bygges opp på nytt!
 
Fra alle oss i Eastern Warbirds.


Storbrannen 29.09.16

← TilbakeEastern Warbirds of Norway
Besøksadresse: Flyplassveien 115 - Skien
E-post: post@warbird.no
Telefon: 901 78 555
Org. nr: 986 715 290

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

Tekst og bilder © Eastern Warbirds of Norway 2010 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4